Muschiulet de porc asiatic

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 9 Mar 2016 | 5401 vizualizari

 

O reteta cu savori asiatice.
 
 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc- 600 g
  • 3 linguri de oțet balsamic
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 3 linguri de miere
  • 1 lingura sos de soia
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura ghimbir proaspat ras
  • sare și piper
  • 2 linguri de sos de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc asiatic:

Pregatim marinada. 

Într-un castron, se amestecă oțetul balsamic, uleiul de măsline, mierea, sosul de soia, usturoiul zdrobit, ghimbirul ras, sare și piper. Amestecati bine. 

Puneti carnea in marinada, acoperiti-o bine cu sosul obtinut.

Lasati la frigider pentru 2-3 ore.

Se incalzeste cuptorul la 200 ° C.

Puneti carnea pe o folie de aluminiu intr-o tava.

Trebuie sa fie acoperita cu folia la-nceput dar nu inchisa complet (lasati sa rasufle).

Dati la cuptor timp de 20 de minute.

Pentru a obține o culoare frumoasă, după 20 de minute de gătit, îndepărtați folia și coaceti carnea neacoperita.

În timpul gătitului, ungeti regulat cu sosul (se adaugă un pic de apă, dacă este necesar).

Se gateste timp de aproximativ 20-25 de minute.

Se scoate fileul și se taie felii, se adauga si se amesteca sosul de rosii in restul de sos.

Se pun feliile de carne, se ung cu sos și se da la cuptor timp de inca 10 de minute.

Puteti servi imediat cu orez, tăiței-nouilles etc. .

Alte rețete asiatice - aici.

Pofta Buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc asiatic" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Porc cu bambus si ciuperci