Mușchiuleț de porc cu legume chinezești

de Panacris in Porc, 20 Iun 2014 | 3643 vizualizari

 

Rețeta aceasta nu pot s-o revendic, mai mult TataZmeu s-a implicat:D. Dar, dacă nu are cont pe Bucătăraș.ro, a fost de acord să o postez pe contul meu. El s-a ocupat de la achiziționarea produselor, până la finalizarea lor;) Eu doar, am porționat mușchiulețul, și am pregătit vasele pentru gătit:D și cel mai important, aranjarea în farfurie și fotografierea :D!!! Ceea ce ia mult, mai mult timp, decât preparare acestui fel de mâncare rapidă:D. Gata cu vorbăria, să trecem la treabă! ;)

 

INGREDIENTE

  • legume chinezești pentru wok ( morcovi, muguri de bambus, păstăi de mazăre dulce, germeni de fasole mung, castane de apă, praz, ciuperci Mu-err, ciuperci Nameko, ghimbir confiat) 1200 g., (LIDL)
  • sos de soia 3 linguri,
  • ulei de măsline 3 linguri,
  • mușchiuleț de porc 2 bucăți,
  • sos Szechaun cca. 100 ml ( LIDL).
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mușchiuleț de porc cu legume chinezești:

Mușchiulețul de porc să taie bucățele potrivite și se gătește la tigaia Doubleta, simplu, fără condimente sau ulei. După ce s-a prăjit bine se taie felii subțiri, ca și la shaworma. Între timp într-un vas Wok, se pune uleiul de măsline la încis, apoi se adaugă legumele chinezești pentru wok, congelate, se acoperă și se lasă la gătit, la foc rapid, cca. 10 minute. Dupoă cca. 10 minute se adaugă sosul de soia și se mai lasă la gătit, la foc iute cca. 10 minute, neacoperit.

Legumele și carnea se servesc fierbinți alături de sos Szechuan;)! Spor și poftă bună!

 

TIPS-URI

1

Zmeiii mei, mereu au pâinea alături, de data asta nici măcar nu au băgat-o în seamă, deși era pe masă;) Așa că asta e un nou început;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Mușchiuleț de porc cu legume chinezești" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mamaieelena 1

20.06.2014, 19:58

Cris2711 1

20.06.2014, 20:21

ispite chiar,bine zice Mala

Rocsi 1

20.06.2014, 21:40

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele din carne la cuptor cu fulgi si tarate de ovaz