Muschiulet de porc cu legume si orez

de La Ancuta in Porc, 11 Iul 2011 | 4989 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 1 ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • fasole verde (~10 pastai)
  • 1/2 cana mazare
  • 4 linguri sos de soia
  • 5 catei de usturoi
  • piper
  • chili
  • 1 lingurita rasa amidon
  • 1 cana orez
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu legume si orez:

Spalam bine orezul in mai multe ape apoi il punem la fiert in apa cu sare. Lasam sa fiarba 20 de minute.
Daca mai trebuie mai adaugam apa. Dupa ce a fiert acoperim cu un capac si il lasam 10 minute.

Intre timp taiem muschiuletul in bucati mici. Punem carnea intr-un bol impreuna cu sosul de soia si usturoiul taiat feliute. Lasam sa stea pana pregatim legumele.

Taiem ceapa rondele iar ardeiul feliute subtiri. Fasolea o taiem in bucati mai mici.

Incingem 2 linguri ulei de masline in wok si adaugam carnea. Amestecam bine pana isi schimba culoarea iar apoi o scoatem pe o farfurie.

In uleiul in care am prajit carnea adaugam legumele si lasam 5-10 minute, amestecand continuu.

Adaugam apoi carnea si sosul in care am marinat carnea. Dizolvam amidonul in cateva linguri de apa si il adaugam in wok. Lasam sa mai dea 2-3 clocote apoi adaugam piper si chili si oprim focul.

Servim cald alaturi de orezul fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu legume si orez" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti si aromati, in vas roman