Muschiulet de porc cu sos de ciuperci

de diaconta in Porc, 20 Feb 2011 | 13085 vizualizari

 

Fiind vorba de ciuperci,va trebui s-o strig mai intai pe Nadina.

 

INGREDIENTE

  • un muschiulet de porc
  • ciuperci
  • morcovi
  • ceapa
  • condimente
  • rozmarin
  • verdeata
  • ulei
  • supa de legume
  • smantana
  • amidon alimentar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu sos de ciuperci:

Muschiuletul l-am taiat in trei pe lung si l-am impletit ca sa fie mai aspectuos.L-am condimentat,am infipt in el frunze de rozmarin si l-am lasat la frigider pana a doua zi.

Intr-un vas se pune putin ulei,se pune muschiuletul si putina supa de legume.Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor.Dupa ce carnea s-a inmuiat binisor se pune ceapa taiata solzisori,ciupercile si morcovii.Se amesteca smantana cu o lingura de amidon alimentar si se pune peste sos cand carnea este deja prajita.

Se presara verdeata cu generozitate.

Se poate servi ca atare sau insotit de o garnitura de cartofi,orez sau ce preferati.Eu m-am gandit sa-i insotesc de niste cus-cus si niste castraveciori murati absolut deliciosi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (106)

diaconta 1

17.06.2013, 13:09

Babi,asa este,foarte mult imi place ca mancarea sa aiba multa culoare pe langa gust.
Multumesc frumos

papabundetot 1

21.06.2013, 16:14

I auite ce bine arata....frumos Dia, o sa tin minte asta cu impletitul in 3 ...nu te superi ca fur de la tin o idee

diaconta 1

21.06.2013, 17:03

Dana,cum o sa ma supar,doar ma bucur cand cineva gaseste ceva potrivit la preparatele mele

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Coaste afumate cu cartofi copţi în coajă şi ciuperci umplute