Muschiulet de porc cu verdeturi

de katty in Porc, 12 Noi 2014 | 1641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 1 legatura marar
  • 2 legaturi patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper mozaic macinat
  • 2 linguri ulei
  • 1 conserva rosii
  • 1 lingura boia iute
  • 1 lingurita zahar
  • 2 foi de dafin
  • 1/2 kg cartofi noi mai mici
  • 1 lingura ulei de masline
  • 20 gr unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu verdeturi:

Tocam mararul , patrunjelul  si usturoiul fin  si le amestecam cu sare , piper , mustar si ou .Omogenizam bine compozitia . 

Spalam muschiuletul , il curatam bine de piei , il tamponam cu servetele absorbante si il ''imbracam'' in amestecul de verdeturi .Asezam muschiul intr-o tava  , il stropim cu ulei si il dam la cuptor la foc potrivit ,pana crusta incepe sa se lege .

Mixam rosiile din conserva , le amestecam cu boiaua iute , sare , piper , zahar.Scoatem muschiul si turnam rosiile de jur imprejurul lui . Punem foile de dafin si dam tava la cuptor pana scade sosul .

Spalam cartofii si ii punem la fiert in apa rece cu putina sare pentru 10 minute . Ii curatam  de coaja , ii taiem in jumatati sau ii lasam asa daca sunt mici si ii tragem intr-o tigaie pentru cateva minute in unt si ulei de masline .

 

COMENTARII (6)

iri_iri 1

12.11.2014, 22:54

MotanLaOale 1

13.11.2014, 15:35

tanyapatap 1

24.11.2014, 21:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04