Muschiulet de porc impanat

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 10 Noi 2010 | 12375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de muschiulet de porc
  • 1 rosie
  • cateva felii de kaizer
  • cateva felii de branza(eu am folosit de capra ,d-asta aveam in casa)
  • 2-3 linguri iaurt
  • 2-3 catei de usturoi
  • marar uscat
  • rozmarin uscat.
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc impanat:

Muschiuletul de porc se spala si apoi se cresteaza in cateva locuri avand grija sa nu taiem pana jos carnea.Asezam muschiuletul pe o folie de aluminiu, il condimentam cu sare si piper dupa gust  si il ungem bine cu un amestec preparat din cateva linguri de iaurt si cativa catei de usturoi zdrobiti.In fiecare taietura facuta punem cate o felie de rosie , una de kaizer si una de branza.Presaram marar si rozmarin si apoi infasuram bine in folia de aluminiu.Dam la cuptor pentru circa 45 min.dupa care desfacem usor folia si mai lasam 20-30 min. la cuptor pentru o buna rumenire.

Servim alaturi de o garnitura de piure de cartofi .

 

RETETA IN IMAGINI

Muschiulet de porc impanat-0
Muschiulet de porc impanat-1
Muschiulet de porc impanat-2
Muschiulet de porc impanat-3
Muschiulet de porc impanat-4
Muschiulet de porc impanat-5
Muschiulet de porc impanat-6
Muschiulet de porc impanat-7
Muschiulet de porc impanat-8
Muschiulet de porc impanat-9

COMENTARII (61)

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

26.11.2010, 08:41

multumesc Adina carla..................

mena29

mena29 1

13.12.2010, 22:08

Uite ce bunatate am ratat cand mai faci sa ma chemi si pe mine draga medi

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

14.12.2010, 13:50

Mena, intotdeauna esti pe lista mea.....pup................

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!