Muschiulet de porc in crusta de condimente

de Miha in Porc, 29 Apr 2011 | 7473 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 1 lingura piper mozaic
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 1 lingurita boabe de coriandru
  • 1 lingurita chimen
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 2 catei usturoi
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in crusta de condimente:

Am mai facut odata ceva de genul asta, muschiulet in crusta de piper. Dar cand am vazut reteta postata de Gabi, m-a incitat amestecul de condimente, incat am zis ca neaparat trebuie sa incerc si eu. :))

Pisam usturoiul cu sarea si boiaua de ardei. Turnam uleiul si omogenizam. Cu acest amestec ungem muschiuletul de porc, spalat si curatat.

Condimentele le amestecam si le punem pe o folie de aluminiu. Tavalim muschiuletul prin acest amestec, acoperindu-l bine. Invelim in folie si dam la rece pentru cateva ore.

Intr-o tigaie antiaderenta incingem 2 linguri cu ulei de masline si prajim usor muschiuletul pe toate partile (eu l-am taiat in 2, ca nu-mi incapea in tigaie :)) ), fara a-l intepa cu furculita.

Dupa ce s-a rumenit usor se transfera intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste bine, in jur de jumatate de ora. Se lasa sa se racoreasca putin, apoi se portioneaza.

 

RETETA IN IMAGINI

Muschiulet de porc in crusta de condimente-0
Muschiulet de porc in crusta de condimente-1
Muschiulet de porc in crusta de condimente-2
Muschiulet de porc in crusta de condimente-3
Muschiulet de porc in crusta de condimente-4
Muschiulet de porc in crusta de condimente-5
Muschiulet de porc in crusta de condimente-6

COMENTARII (27)

kamy

kamy 1

01.05.2011, 17:29

mamaieelena

mamaieelena 1

02.05.2011, 09:35

bun si aspectos

elena1988

elena1988 1

02.05.2011, 13:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!