Muschiulet de porc in sos picant

de JulyCris in Porc, 17 Sep 2014 | 1492 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un muschiulet de porc(aprox 500 gr)
  • 2 cepe
  • o cutie 400 gr rosii in bulion
  • o capatana usturoi
  • 3-4 linguri faina
  • 100 ml ulei
  • sare si piper dupa gust
  • o legatura patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in sos picant:

Punem uleiul la incins. Spalam muschiuletul si-l taiem felii potrivit de groase.Le punem in cratita cu ulei si lasam sa se "undeasca" pe ambele parti. Intre timp,curatam si spalam ceapa,apoi o taiem cubulete si o adaugam peste carne.

Mai lasam sa se caleasca putin pana se inmoaie. Punem apa cat sa acopere carnea si lasam sa fiarba la foc mic. cand carnea este aproape fiarta(incercam cu furculita),adaugam rosiile in bulion tocate marunt sau date pe razatoare. Mai adaugam apa(dupa caz),apoi punem sare sau delikat si piper dupa gust.Usturoiul il putem zdrobi sau il putem taia rondele si-l adaugam in sos. Intr-un castronel,punem faina si amestecam cu apa(sa se faca un aluat da cel pt clatite la consistenta),apoi adaugam amestecul in cratita amestecand continuu.

Mai lasam pe foc aproximativ 15-20 minute sa fiarba si faina,amestecand din cand in cand sa nu se lipeasca,apoi oprim focul. La final,adaugam patrunjel verde tocat marunt.

Pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Muschiulet de porc in sos picant 342247
retete culinare - Muschiulet de porc in sos picant 342250

COMENTARII (14)

Valclaudia 1

17.09.2014, 18:39

vreau si eu o portie!

Rocsi 1

17.09.2014, 21:13

O mancare pe placul meu

reisnaor_2006 1

25.09.2014, 15:11

bun de tot

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: