Muschiulet de porc in vas Zepter

de Lorra in Porc, 29 Iul 2013 | 2146 vizualizari

 

Scurta descriere : savoare, aroma si bun gust !
Nu ma pot exprima in cuvinte, cat de fraged si gustos a iesit acest preparat in vasul Zepter.
Carnea si-a pastrat aroma, gustul si proprietatile nutritive, printr-un proces cat se poate de simplu de gatire.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. muschi de porc
  • sare
  • piper negru
  • boia de ardei
  • foi de dafin
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in vas Zepter:

Se pregateste carnea astfel : se felieaza muschiul si se cresteaza pe alocuri, apoi se condimenteaza si se aseaza felii de usturoi in santurile formate. Se adauga 2-3 foi de dafin si se tine la frigider pentru o ora.

Se pune vasul pe aragaz la foc mediu. Se tine cu capacul pus pana ce acul indicator al termometrului pleaca din zona galbena. Atunci se pune un strop de ulei cu care se unge baza vasului si se aseaza carnea.

Se lasa 2 min. dupa care se intoarce pe partea cealalta.

Se pune capacul si se mai tine 10 min. pe foc, dupa care se stinge focul si se lasa cu capacul pus pana cand acul termometrului coboara in zona galbena.

Se serveste alaturi de un piure de cartofi pufos, preparat cu unt si lapte, si o salata de varza, sau cu usturoi.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Muschiulet de porc in vas Zepter-0
Muschiulet de porc in vas Zepter-1
Muschiulet de porc in vas Zepter-2
Muschiulet de porc in vas Zepter-3
Muschiulet de porc in vas Zepter-4
Muschiulet de porc in vas Zepter-5

COMENTARII (23)

Lorra

Lorra 1

19.08.2013, 21:37

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

13.11.2013, 09:13

delicios

Lorra

Lorra 1

13.11.2013, 19:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!