Muschiulet de porc umplut in foi de placinta - Reteta numarul 400!

de Bucataras Medi in Porc, 12 Mar 2013 | 8502 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschiulet de porc
  • 800 g amestec mexican
  • 8 foi de placinta
  • cimbru uscat
  • unt topit
  • ulei de masline
  • sare
  • piper macinat
  • faina
  • 1 galbenus pentru uns
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc umplut in foi de placinta - Reteta numarul 400!:

Muschiuletul de porc se unge bine cu ulei de masline si se condimentreaza cu sare ,piper si cimbru.Se aseaza pe gratarul unei tavi in care am pus o cana cu apa si se da la cuptor pana cand acesta este bine facut si frumos rumenit.Scoatem si lasam sa se racoreasca.
In  timp ce carnea este la cuptor  ne ocupam de legume.Punem apa ,sare si putin ulei intr-o oala.Cand apa incepe sa clocoteasca adaugam legumele congelate .Tinem pe foc circa 10 min dupa care scurgem bine de apa  si lasam legumele sa se racoreasca si ele.
Pe o suprafață de lucru pudrată cu făină, întindem rand pe rand cate o foaie de placinta pe care o ungem cu unt  si asezam apoi una peste alta cele 8 foi.
 Impartim legumele in doua.Asezam  uniform jumatate din cantitatea de legume  într-un strat subtire, lăsând marginile foii de placinta  libere.Asezam muschiuletul de porc in mijlocul foii , adaugam peste acesta si restul de legume si apoi rulam.Pliem marginile dinspre exterior înspre interior pentru a nu se desface la coacere.
Asezam  rulada într-o tavă tapetata cu hartie pergament astfel incat  foile  pliate sa fie  dedesubt.Ungem rulada cu galbenusul  bătut si presaram seminte de susan.Dam la cuptor si lasam ca rulada sa se rumeneasca frumos.Lasam la racit si apoi taiem felii de aproximativ 3-5 cm .

Servim alaturi de o garnitura,un sos,dupa gust!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc umplut in foi de placinta - Reteta numarul 400!" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitel cu susan si piure de cartofi