Muschiulet de pui in crusta crocanta, la cuptor

de Constelatialeu in Pui, 14 Dec 2015 | 17432 vizualizari

 

Exact, pieptul de pui are si el un muschiulet, daca are porcul muschiulet de ce sa nu gasim si la piept de pui un muschiulet, de fapt doi.....in fine, sa nu mai gavarim prea mult....

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg muschiulet de pui
  • 5 oua
  • 2 linguri mustar
  • 3 linguri lapte
  • 100 g faina
  • sare
  • piper
  • pesmet pentru tavalit
  • faina pentru tavalit
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de pui in crusta crocanta, la cuptor:

Mai intai presaram sare peste muschiulet si-l lasam sa se odihneasca pana preparam crusta. Intr-un castron punem ouale, mustarul, laptele, sare si piper si omogenizam, apoi adaugam faina, amestecam bine sa nu formam cocoloase.

Tapetam cu hartie de copt tava de la aragaz, sa o avem pregatita. Apoi luam fiecare muschiulet, il tavalim prin faina, scuturam surplusul de faina, apoi il trecem prin amestecul de ou si prin pesmet si asezam in tava de la aragaz.

Procedam asa pana ce terminam muschiuletul. Dam tava la cuptorul preincalzit, reducem focul la mediu, dupa 20 min, intoarcem pe partea cealalata muschiuletii si mai lasam cca 15 min.Am obtinut o crusta crocanta la exterior si un muschiulet suculet la interior.

Nu arata cine stie ce, dar sunt deliciosi muschiuletii astia, asa crocanti la exterior si suculenti la interior.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de pui in crusta crocanta, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe la cuptor cu ciuperci,cartofi si cascaval