Muschiulet de vitel cu legume

de _Alina_ in Vita, 5 Noi 2013 | 1095 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g muschi de vitel
  • 2 morcovi potriviti
  • 2 cepe albe mari
  • 2 rosii mari
  • 1 lgt zahar
  • 1 lgt rasa sare
  • 1/2 lgt piper
  • 2 lg ulei
  • 30 ml vin alb demi-sec
  • 2-3 ardei grasi rosii/kapia sau gogosari
  • 1/2 ardei iute (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de vitel cu legume:

1. Spalam si fasonam muschiuletul. 

2. Il taiem perpendicular pe fibra in felii de 3-4cm grosime, pe care mai apoi le vom taia in fasii.

3. Amestecam zaharul cu sarea si piperul si le presaram pe carne avand grija sa acopere totul. Daca avem timp la dispozitie lasam la macerat intr-un vas acoperit cu folie alimentara (in frigider) pana a 2-a zi, daca nu trecem la pasul urmator.

4.  Punem uleiul la incins intr-o cratita non-aderenta. Punem fasiile de carne si lasam vasul la foc puternic, pana cand carnea se rumeneste bine pe toate partile. 

5. Scoatem carnea din tigaie, punem legumele taiate juliene impreuna cu vinul. 

6. Punem capac cratitei si lasam la foc potrivit pana cand legumele se inmoaie (5-10 minute, depinde de cat de moi le preferati).

7. Scoatem legumele pe un platou, punem carnea deasupra si sevim cu mare pofta. ;)

 Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Muschiulet de vitel cu legume-0
Muschiulet de vitel cu legume-1
Muschiulet de vitel cu legume-2
Muschiulet de vitel cu legume-3
Muschiulet de vitel cu legume-4
Muschiulet de vitel cu legume-5
Muschiulet de vitel cu legume-6
Muschiulet de vitel cu legume-7

COMENTARII (14)

Anett

Anett 1

05.11.2013, 13:45

buuun buuun!

laura_n

laura_n 1

05.11.2013, 14:44

demential de bun

_Alina_

_Alina_ 1

06.11.2013, 08:35

Va multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!