My Bounty Cream

de Lily_Musat in Prajituri, 25 Iun 2009 | 1785 vizualizari

 

Delicios precum batoanele Bounty

 

INGREDIENTE

  • 150 grame zahar
  • 100 grame de unt
  • 200 ml frisca lichida
  • 200 grame ciocolata de menaj neagra
  • 1 bucatica de ciocolata alba de menaj
  • 4oo grame de fulgi de nuca de cocos deshidratata
  • 4 linguri de cacao
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA My Bounty Cream:

Intr-o cratita punem pe foc frisca cu zaharul si cu untul sa se topeasca la foc mic, amestecand continuu pana se topeste tot zaharul. Asa trebuie sa arate. Luam de pe foc cratita si adaugam nuca de cocos. Luam de pe foc cratita si adaugam nuca de cocos. Topim ciocolata neagra de menaj.


Eu am avut paharele de sampanie si am pus in ele crema bounty. Am pus crema (nu pana sus), am pus putina ciocolata, apoi iar un stat de crema, iar ciocolata si deasupra am razuit cicolata alba.


Oprim din compozitia de crema bounty si formam niste bilute pe care le tavalim prin cacao. Pe fiecare pahar asezam cate o biluta.

Si ca sa arate cat mai bine din ciocolata ramasa am facut niste betisoare cu care am ornat frumos paharele.Din aceasta compozitie mi-au iesit 6 paharele delicioase. Daca va place bounty batonul de ciocolata este identic, poate chiar mai bun!!! Se tine in frigider. Este un desert delicios si racoros.
 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - My Bounty Cream 6316
retete culinare - My Bounty Cream 6317
retete culinare - My Bounty Cream 6318
retete culinare - My Bounty Cream 6319
retete culinare - My Bounty Cream 6320
retete culinare - My Bounty Cream 6321
retete culinare - My Bounty Cream 6322
retete culinare - My Bounty Cream 6323

COMENTARII (4)

ala_oancea 1

25.06.2009, 09:00

Foarte bine arata ...

Lily_Musat 1

25.06.2009, 09:09

A fost si a disparut....

vickyduta 1

21.01.2011, 23:12

Hmmm, ce bine arata,

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!