Napolitane Cioco Duo

de MonaMimi in Dulciuri, 4 Mai 2012 | 3837 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 foi napolitana

crema 1:

  • 4 oua
  • 250 g zahar
  • 100 g margarina
  • 2 linguri de cacao
  • 1/2 dintr-un pachet mare de biscuiti

crema2:

  • 200 g zahar
  • 50 ml apa
  • 100 g margarina
  • 200 g lapte praf
Portii: 18
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane Cioco Duo:

Fierbem pe baie de abur ouale cu zaharul,margarina si cacaua 20-25 minute,apoi punem biscuiti sfaramati pana se ingroasa crema; punem aceasta crema intre 2 foi.

crema2:zaharul impreuna cu apa il punem la fiert pana se leaga siropul apoi adaugam margarina

lasam pana se topeste si luam cratita de pe foc.

Adaugam laptele praf ai amestecam bine sa nu ramana cocoloase

punem aceasta crema peste foile lipite cu crema1 si mai adaugam o foaie.

Peste ultima foaie punem o tava sau ceva greu ca sa se preseze foile.Cand s-a racit taiem cu un cutit ud foile de napolitana.

 

RETETA IN IMAGINI

Napolitane Cioco Duo-0
Napolitane Cioco Duo-1
Napolitane Cioco Duo-2
Napolitane Cioco Duo-3
Napolitane Cioco Duo-4

COMENTARII (8)

ionela2682 1

05.05.2012, 13:00

iri_iri 1

05.05.2012, 16:07

andreea_angelo 1

19.11.2012, 17:40

bune bune,am trecut-o la favorite!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20