Napolitane cu crema de caramel si nuci

de Merisor in Prajituri, 9 Ian 2014 | 14857 vizualizari

COMENTARII (49)

sebirizescu 1

09.01.2014, 21:09

bune

mihaelam90 1

09.01.2014, 21:10

Rocsi 1

09.01.2014, 21:11

Super buna, imi place mult

Merisor 1

09.01.2014, 21:15

Irina, daaaa, ca si snakersul tau ))

Merisor 1

09.01.2014, 21:16

Rocsi, ai adus si cafeluta

Rocsi 1

09.01.2014, 21:21

E ceai fii sigura)

Merisor 1

09.01.2014, 21:29

Bun si ceaiul

Bunica 1

09.01.2014, 21:53

Este prajitura copilariei mele,dar mama carameliza zaharul,il turna intr-o piulita unsa cu unt,cand se racea il pisa si apoi il punea in crema.Este delicioasa!Daca nu m-am saturat eu de peste jumatate de secol,dar tu cum sa te saturi?

Merisor 1

09.01.2014, 21:55

Buni, eu asa am reteta din tineretea mea

diaconta 1

10.01.2014, 09:01

Meri,mai pune si tu frana,ca parca ziceai ceva de dieta )))
Faina prajitura

Merisor 1

10.01.2014, 09:04

Dia, pai de fapt prajitura asta am avut-o tot de sarbatori ))

_Alina_ 1

10.01.2014, 11:01

Zamfira 1

10.01.2014, 21:34

mihaelar63 1

11.01.2014, 07:54

Cred ca as avea 300n kg daca as gusta macar cate dulciuri faci Ș))))

Merisor 1

11.01.2014, 09:27

Mihaela, gusti cate putin si des

madi_marin 1

11.01.2014, 18:29

mama ce buna e prajitura asta!

RuxyRux 1

11.01.2014, 23:41

Minunata...am pus-o la favo

Merisor 1

12.01.2014, 00:09

Ruxy drag! multumesc!

Merisor 1

12.01.2014, 00:10

Madi

Krystyan Trendy 1

12.01.2014, 00:20

minunate

Merisor 1

12.01.2014, 08:51

Krysty

MihaelaB79 1

24.01.2014, 08:22

imi puteti spune si mie ce tb sa fac deoarece la mine foile se inmoaie si nu mai sunt crocante!unde gresesc?multumesc!

Merisor 1

24.01.2014, 08:36

Mihaela, sa nu fie crema prea subtire, pentru ca atunci se inmoaie foile, iar nuca trebuie sa fie taiata mai mare, astfel se vor crea goluri printre foi si raman mai tari.
Dar foile oricum trebuie sa se inmoaie putin, apoi cand vei da prajitura la rece se vor intari!

reisnaor_2006 1

18.04.2015, 17:56

ce bune sunt

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Foi de napolitana cu crema caramel