Napolitane cu dulceata si nuci

de Laly in Prajituri, 19 Sep 2010 | 9457 vizualizari

 

Un desert rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 2 foi de napolitana
  • 1 borcan de dulceata de caise
  • 200 gr nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane cu dulceata si nuci:

Se amesteca intr-un castron dulceata cu nuca.

Intr-o tava dreptunghiulara se pune folie  alimentara.Se taie foile de napolitana pe jumatate.

Se pune o foaie de napolitana,se unge cu dulceata,foaie,dulceata si tot asa pana cand terminam foile.

Ultimul strat trebuie sa fie foaie de napolitana.Se pune la rece pana a doua zi,punand deasupra o greutate.

Se decoreaza cu ciocolata topita sau dupa imaginatia fiecaruia.Se portioneaza romulete,patrate,etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane cu dulceata si nuci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

nadina73 1

20.09.2010, 12:09

mai azi nopate nu le-am vazuta eram somnoroasaacuma vreau si la pachet5f

lilik 1

02.10.2010, 19:26

bun bun si eu vreauuuuu

elena1988 1

24.02.2011, 09:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciocolata si nuci