Napolitane cu rahat (de post)

de GeorgiG in Prajituri, 21 Apr 2016 | 933 vizualizari

 

O prajitura de post rapida si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 5 foi napolitane
  • 1.5 kg rahat colorat
  • 2 lamai
  • 250 g margarina
Portii: 50
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane cu rahat (de post):

Am dat rahatul prin masina de tocat carne.Am ras coaja de la  cele doua lamai,apoi am curatat partea alba a lamailor si restul am tocat la robot. Am pus pe foc rahatul impreuna  cu coaja rasa si lamaile maruntite.

Cand s-a inmuiat rahatul am adaugat treptat margarina bucatele,amestecand continuu pana ce crema s-a legat, adica rahatul a inghitit toata margarina.

Am pus crema intre cele 5 foi si am taiat prajitura a doua zi.In acest timp am mai intors o data prajitura, adica foaia de deasupra a ajuns jos .

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Napolitane cu rahat (de post) 439394
retete culinare - Napolitane cu rahat (de post) 439395
retete culinare - Napolitane cu rahat (de post) 439396
retete culinare - Napolitane cu rahat (de post) 439397
retete culinare - Napolitane cu rahat (de post) 439398
retete culinare - Napolitane cu rahat (de post) 439399
retete culinare - Napolitane cu rahat (de post) 439426
retete culinare - Napolitane cu rahat (de post) 439427
retete culinare - Napolitane cu rahat (de post) 439428
retete culinare - Napolitane cu rahat (de post) 439429

COMENTARII (16)

elucubratiiculinare 1

23.04.2016, 17:29

perfecte

Camelya 1

12.05.2016, 12:01

GeorgiG 1

12.05.2016, 13:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S