Napolitane umplute cu dulce de leche

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 15 Sep 2010 | 8650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 portie dulce de leche
  • - 1 pachet foi de napolitane(mici)
  • - 2 pachete biscuiti de 70 g. pachetul (Picnic de vanilie sau Petit Beurre)
  • - o lingura mare de unt (margarina)
  • - nuca macinata -la alegere
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane umplute cu dulce de leche:

Dulce de leche se amesteca cu lingura de unt/margarina; se adauga biscuitii macinati, lasand pe foc doar un pic pana se incorporeaza. La final, puneti nuca macinata ( eu nu am pus ) si lasati la racit.

Dupa ce s-a racit bine de tot compozitia, incepeti sa umpleti foile de napolitana.Lasati peste noapte la temperatura camerei si proportionati

sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane umplute cu dulce de leche" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

silvi0ara 1

15.09.2010, 22:13

Corinuta 1

15.09.2010, 22:15

yami,yamii,yamiiiiii!

ionix 1

16.09.2010, 15:53

ahaaaaaam... deci aici ai folosit dulce de leche super... arata chiar super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri sfaramicioase