Nasturasi cu lapte condensat

de alinutzika in Prajituri, 29 Dec 2011 | 1202 vizualizari

 

Foarte fragezi....

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 70gr amidon porumb
  • 60 gr cacao
  • 2 lingurite rase praf copt
  • 250 gr unt
  • 3 galbenusuri de la 3 oua medii
  • 150 gr zahar pudra
  • +
  • lapte condensat
  • gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nasturasi cu lapte condensat:

Se mixeaza untul cu zaharul si galbenusurile pana obtinem o crema.

Se amesteca faina cu cacaoa, amidonul si praful de copt si se pune peste crema de unt. Se framanta pana se obtine o biluta moale. Se tine 30 de minute la rece.

Se formeaza bilute care se pun in tava si care se apasa apoi cu degetul aratator in mijloc, formand gaurele. Se dau la copt.

Reci, se umplu cu lapte condensat amestecat cu gelatina, pt a se intari  mai bine.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Nasturasi cu lapte condensat 139198
retete culinare - Nasturasi cu lapte condensat 139199
retete culinare - Nasturasi cu lapte condensat 139200
retete culinare - Nasturasi cu lapte condensat 139201

COMENTARII (13)

mirela0911 1

30.12.2011, 12:56

deliciosi!

Bucataras Medi 1

30.12.2011, 21:05

ce draguti.

alinutzika 1

30.12.2011, 22:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21