Naut cu ciuperci,broccoli si pui la multicooker

de Bya Ralu in Pui, 11 Ian 2015 | 1023 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata piept de pui fiert
  • 1 ceapa mica alba
  • 1 morcov
  • 1/2 conserva de ciuperci
  • 1/2 conserva naut
  • cateva buchetele de broccoli
  • sare/piper/ghimbir/boia dulce
  • ulei de masline
  • patrunjel proaspat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Naut cu ciuperci,broccoli si pui la multicooker:

Ceapa o tocam marunt,iar morcovul il taiem rondele,punem si pieptul de pui taiat cuburi si condimentat cu boia dulce si piper(eu am fiert pieptul de pui pentru supa)le punem in vasul de la multicooker,punem ulei de masline,amestecam putin,setam la Meniu Fry si lasam 3 minute.

Adaugam buchetele de broccoli spalate si taiate in bucati mai mici,punem putina apa,setam la Meniu Boil si lasam 5 minute.

Adaugam ciuperciile si nautul scurse de zeama.Punem condimentele amestecam bine si setam din nou la Meniu Boil,lasam cam 10 minute.

Se preasara patrunjel proaspat tocat marunt.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Naut cu ciuperci,broccoli si pui la multicooker-0
Naut cu ciuperci,broccoli si pui la multicooker-1
Naut cu ciuperci,broccoli si pui la multicooker-2
Naut cu ciuperci,broccoli si pui la multicooker-3
Naut cu ciuperci,broccoli si pui la multicooker-4
Naut cu ciuperci,broccoli si pui la multicooker-5
Naut cu ciuperci,broccoli si pui la multicooker-6

COMENTARII (35)

Bya Ralu 1

12.01.2015, 17:53

Dantes > <

Bya Ralu 1

12.01.2015, 17:53

Ildi e super bun sa știi

Micutza Luana 1

17.01.2015, 23:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04