Nectar de caise

de ianculubita in Sirop / Compot, 1 Iul 2013 | 1995 vizualizari

 

Aceasta reteta e Cireasa mea de pe tort;imi place mult,mult si abia astept sa-mi vina copiii sa le dau si sa ma laude :))

 

INGREDIENTE

  • 5 kg de caise
  • 1 kg de zahar sau mai mult
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nectar de caise:

Caisele spalate, le oparim 5 minute, le scurgem fara sa aruncam apa, le decojim, le scoatem samburii, le punem in blender, facem un piure, il punem in vas, adaugam zaharul si subtiem cu apa de la oparit. Lasam sa fiarba, adunam spuma, punem nectarul in sticlute mici, infiletam bine capacele, apoi fierbem sticlele 1 h. Lasam sa se raceasca in vas apoi le depozitam la camara.

 

TIPS-URI

1

sa stiti ca nu e nevoie de curatat de coaja pentru ca nu au coaja groasa precum piersicile sau nectarinele; curatate de samburi, oparite 10 minute, puse in blender, bine,bine blenduite apoi pus la fiert piureul

2

eu am vazut dupa ce m-am chinuit cateva ore.....

RETETA IN IMAGINI

Nectar de caise-0
Nectar de caise-1
Nectar de caise-2
Nectar de caise-3
Nectar de caise-4
Nectar de caise-5
Nectar de caise-6
Nectar de caise-7
Nectar de caise-8

COMENTARII (29)

valentina78

valentina78 1

02.07.2013, 16:07

nu vreau sa deveniti melancolica, nu vreau sa fiti trista deloc...eu cred ca doar sunteti coplesita de duiosie ,va imbratisez si mult spor in toate cele bune

valentina78

valentina78 1

02.07.2013, 16:12

Constelatialeu

Constelatialeu 1

03.07.2013, 06:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!