Nectar de corcoduse

de violeta30 in Sirop / Compot, 11 Aug 2015 | 635 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • compot de corcoduse sau orice alt compot
  • apa rece
  • miere (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nectar de corcoduse:

Intr-un vas se strecoara sucul din compot, iar corcodusele se trec prin sita pentru a ramane coaja si samburii, care se arunca. 

Daca nectarul este prea gros se pune apa rece pentru a obtine consistenta dorita, eventual putina miere daca nu este dulce. 

Se serveste cat mai rece. Este excelent pentru caldurile care ne chinuie in prezent.

Este mult mai bun decat sucurile din comert.

 

COMENTARII (5)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

11.08.2015, 17:57

Gherca Daniela

Gherca Daniela 1

11.08.2015, 19:23

MotanLaOale

MotanLaOale 1

12.08.2015, 09:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!