Nectar de fructe

de artyandra in Bauturi, 13 Sep 2014 | 3370 vizualizari

 

Acest nectar este foarte delicios si sanatos, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Il recomand cu incredere si cu mare drag.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mere rosii
  • 1 kg pere coapte
  • 1 kg piersici
  • 1 kg struguri albi
  • 1 kg prune
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nectar de fructe:

Se spala fructele, apoi se curata de coaja.

Se taie bucati, apoi se pun amestecate in Delimano Chopper (aparat de maruntit). Se conecteaza aparatul la priza, apoi se foloseste conform instructiunilor. Dupa ce s-a terminat de facut o portie, se toarna in pahar, apoi se continua pana se termina portiile. Se orneaza dupa preferinta.

 

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Eu am optat pentru trei ciorchine de struguri si o frunzulita de menta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nectar de fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

13.09.2014, 18:42

MOKUSKA 1

13.09.2014, 19:11

Foarte bun

- Andreea - 1

13.09.2014, 21:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Nectar de capsuni