Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
decat suc din comert, mai bine de casa...chiar daca in combinatii ciudate, ca acesta al meu....eu am incercat....ca daca-mi trece prin minte o idee, e musai sa o pun in aplicatie....:D
mai intai am curatat merele si le-am taiat in patru, le-am pus la fiert in apa plata cu 1 lamaie si zaharul si o jum l-ita de condimente...am pus la fiert si coaja de mar, fiindca raman multe vitamine in ea ( cand fierb merele cojile se scot si se arunca)...am lasat pana au fiert fff bine
kiwi l-am mixat ff bine cu cele doau feluri de ducleata pana s-au facut un piure fin, portocalele le-am stors doar sucul l-am folosit.
am sytrecurat merele fierte si le-am mixat si pe ele bine, am adaugat sucul de mere oeste apoi amestecul celalalt si am omogenizat totul ff bine. am dat la rece putin .
P.S. pacat ca nu am avut si o mana de menta...dar data viitoare sigur o sa am....
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult