Nectar de pepene

de Corinuta in Bauturi, 20 Aug 2010 | 3076 vizualizari

 

O alternativa la cafeaua zilnica:) Pepenele galben - un fruct aromat- este cunoscut si ptr efectele lui medicinale. Substantele continute: vitamina A,B,C, glucoza si sarurile minerale, revigoreaza organismul, curata tubul digestiv si combat constipatia. Antioxidantii continuti de acest fruct scad nivelul proteinelor de stres, de aceea terapeutii recomanda nectarul de pepene - destresant.

 

INGREDIENTE

  • 200 g miez de pepene galben
  • 200 g miez de pepene verde
  • 200 g miez de pepene portocaliu
  • 2 linguri de miere
  • putina scortisoara
  • 1 plic de ceai de menta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nectar de pepene:

Se face o infuzie din 200 ml apa fiarta si plicul de menta. Se lasa zece minute acoperit, apoi se scoate plicul si se pune la rece.

Se amesteca toate ingredientele in blender si se mixeaza bine.

Se da la frigider si se serveste rece.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Nectar de pepene 47160
retete culinare - Nectar de pepene 47161
retete culinare - Nectar de pepene 47162
retete culinare - Nectar de pepene 47163
retete culinare - Nectar de pepene 47164

COMENTARII (14)

Corinuta 1

21.08.2010, 16:09

Julie

Bucataras Medi 1

23.08.2010, 12:32

si eu vreau un paharel..............

Corinuta 1

23.08.2010, 13:12

Medi,te servesc cu mare drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55