Negresa cu branza de vaci

de anca_rm in Dulciuri, 27 Iul 2016 | 3541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -5 oua
  • -5 linguri zahar
  • -7 linguri faina
  • -1 lingura cacao
  • -3 lingura cafea
  • -1 lingurita rom
  • -300 gr branza
  • -100 gr stafide
  • -2 oua
  • -3 linguri zahar pudra
  • -coaja de limeta
  • -praf de copt
  • Extra: 50 gr ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu branza de vaci:

Branza o sfarmitam cu ajutorul unei furculite si adaugam in ea stafidele si 3 linguri de zahar pudra  si o lingurita esenta rom. Stafidele nu le punem in rom in prealabil , ele se vor hidrata cu zerul lasat de branza.

Intr-un bol inalt punem ouale impreuna cu 5 linguri zahar si un praf de sare si le batem pana se spumeaza si isi schimba culoarea.

 Adaugam cafeaua, cacao ,faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.

In tava de 25x30 turnam compozitia si deasupra cu o lingura impartim branza.

Dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 20-30 minute .

Dup ace o scoatem din cuptor razuim ciocolata.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu branza de vaci