Negresa cu cafea

de MonaMimi in Prajituri, 8 Mai 2012 | 4280 vizualizari

COMENTARII (17)

cocolina 1

08.05.2012, 19:16

prima servita foarte buna

Cris2711 1

08.05.2012, 19:27

wow

Sim0na 1

08.05.2012, 20:14

Buna!!!

Rocsi 1

08.05.2012, 21:12

mmmm ce desert

diaconta 1

08.05.2012, 21:17

o sa fac si eu,dar trebuie sa-mi iau cantar electronic
fain arata

RuxyRux 1

08.05.2012, 21:20

Ce delicios arata!

Zamfira 1

08.05.2012, 21:42

Aurelia 07_07 1

08.05.2012, 22:04

Trebuie probat

MotanLaOale 1

08.05.2012, 22:16

alba_zori 1

08.05.2012, 23:28

ce bune sant negresele tale,foarte bune si frumoase

Lau 1

09.05.2012, 08:58

tare bune

MonaMimi 1

09.05.2012, 09:13

si al meu cantar sa dus dar am masurat cantitatile cu o lingura/25 g zahar sau faina

ionela2682 1

11.05.2012, 14:23

o lingura/25 g zahar sau faina

Din cate stiu eu o lingura de faina nu are acelas gramaj ca cea de zahar!!!

ionela2682 1

11.05.2012, 14:29

FAINA
Un pahar obisnuit, plin cu faina = 125 g;
O lingura de masa rasa = 15 g;
O lingura de masa cu varf = 25 g;
O lingurita de masa rasa = 5 g.
ZAHAR
O cana normala cu zahar, rasa = 200 g;
O lingura rasa = 25g;
O lingura cu varf = 30g;
O lingurita rasa = 6 g;
O bucata zahar cubic = 5 g.

MonaMimi 1

11.05.2012, 17:20

ionela2682 eu asa am masurat, masuri luate dintr-o carte de bucate cand raman in pana de cantar folosesc aceste masuri cu lingura

ionela2682 1

12.05.2012, 09:56

NU am spus cu suparare fiecare procedeaza cum stie mai bine ....te pup..o zi frumoasa...

MonaMimi 1

12.05.2012, 16:53

si eu te pup nu sunt suparata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Negresa intre foi de napolitane