Negresa cu dulceata

de ianculubita in Prajituri, 20 Ian 2014 | 6254 vizualizari

 

Aceasta este clasica reteta de Negresa de post,in care eu am adaugat un borcan cu dulceata de trandafiri care mie nu-mi place si tot mutam borcanul de colo colo

 

INGREDIENTE

  • 1 cana cu sifon
  • 1 cana zahar
  • 2 cani faina
  • 150 ml ulei
  • 3 linguri cacao
  • 1 borcan gem sau dulceata
  • 1 lingurita bicarbonat
  • arome
  • miez de nuca
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu dulceata:

Intr-un castron amestecam sifonul cu zahar pana se topeste,adaugam apoi uleiul cate putin amestecand continuu,arome apoi faina amestecata cu cacao,putina sare si bicarbonatul stins;dupa omogenizare incorporam gemul si rasturnam in tava unsa si tapetata sau forma de silicon daca aveti;deasupra dispunem miez de cuca si lasam la cuptor 40min.

Dupa ce s-a racit in forma,scoatem,pudram,taiem si servim.

 

RETETA IN IMAGINI

Negresa cu dulceata-0
Negresa cu dulceata-1
Negresa cu dulceata-2
Negresa cu dulceata-3
Negresa cu dulceata-4
Negresa cu dulceata-5
Negresa cu dulceata-6
Negresa cu dulceata-7

COMENTARII (22)

Panacris 1

11.10.2015, 16:17

noiinbucatarie 1

23.02.2016, 10:43

Buna si de post!

ianculubita 1

21.03.2016, 17:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04