Negresa cu glazura de ciocolata si nuca de cocos

de Alina26 in Prajituri, 29 Apr 2013 | 20694 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de lapte
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de faina
  • 200g margarina
  • 3 linguri de cacao
  • 3 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 130g ciocolata
  • 50g nuca de cocos
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu glazura de ciocolata si nuca de cocos:

Se pun intr-o cratita,pe foc,margarina,laptele,zaharul,cacaoa si se dau in clocot.Se da deoparte si se lasa sa se raceasca.

Cand s-a racit se adauga galbenusurile si se mixeaza.Dupa aceea se adauga praful de copt si faina in ploaie.Continuam sa mixam.

Se bat albusurile spuma si se adauga la compozitia rezultata.Mestecati cu o lingura de lemn de jos in sus.

Incingem cuptorul la 180°,punem hartie de copt intr-o tava,punem compozitia si se da la cuptor timp de 30 de min.Verificati daca e facuta cu o scobitoare.Daca e necesar  mai lasati sa se coaca.

Dupa ce s-a copt se  scoate din cuptor si se lasa la racit.

Intre timp topiti ciocolata si o intindeti uniform pe toata suprafata.Presarati nuca de cocos.

Pofta buna!!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Negresa cu glazura de ciocolata si nuca de cocos 223651
retete culinare - Negresa cu glazura de ciocolata si nuca de cocos 223652
retete culinare - Negresa cu glazura de ciocolata si nuca de cocos 223653
retete culinare - Negresa cu glazura de ciocolata si nuca de cocos 223654
retete culinare - Negresa cu glazura de ciocolata si nuca de cocos 223655
retete culinare - Negresa cu glazura de ciocolata si nuca de cocos 223656
retete culinare - Negresa cu glazura de ciocolata si nuca de cocos 223657
retete culinare - Negresa cu glazura de ciocolata si nuca de cocos 223658
retete culinare - Negresa cu glazura de ciocolata si nuca de cocos 223659
retete culinare - Negresa cu glazura de ciocolata si nuca de cocos 223660
retete culinare - Negresa cu glazura de ciocolata si nuca de cocos 223661

COMENTARII (21)

Alina26 1

08.09.2013, 16:14

Alexxx1981 1

26.11.2013, 18:41

Chiar acum e la cuptor si abia astept sa o scot si sa vad ce a iesit... Mersic pentru reteta

Alina26 1

27.11.2013, 15:33

Cu placere....sper sa iti iasa si sa va placa!!!! sa imi spui cum ti-a iesit!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18