Negresa cu inimoare

de barbie2007b in Prajituri, 10 Feb 2013 | 3472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame unt
  • 400 grame zahar
  • 200 ml lapte
  • 1 praf de copt
  • 6 linguri pudra de cacao
  • 13 linguri faina
  • 4 oua
  • coaja rasa de lamaie
  • esenta de rom
  • 2 pachetele zahar vanilat
  • Pentru decor:
  • -bomboane (inimoare)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu inimoare:

Amesteci intr-o craticioara untul, laptele, zaharul vanilat si pudra de cacao. Fierbi 2-3 clocote si dai vasul deoparte. Opresti din aceasta compozitie 15 linguri, intr-un bol, restul lasi sa se raceasca. Cand compozitia s-a racit, adaugi 4 galbenusuri, coaja rasa de lamaie, esenta de rom si faina cernuta cu praful de copt. La final, adaugi 4 albusuri batute spuma tare si amesteci usor pentru a pastra compozitia aerata. Torni compozitia intr-o tava dreptunghiulara unsa si tapetata,o nivelezi si o coci, la foc potrivit circa 40de minute.

Cand este gata coapta, scoti prajitura, o glazuzezi cu 15 linguri de crema pastrate si lasi prajitura sa se raceasca pana a doua zi.

O portionezi, o decorezi cu bomboane, apoi o servesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu inimoare" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Negresa