Negresa cu ness si cocos

de ianculubita in Prajituri, 21 Oct 2013 | 1729 vizualizari

 

Am modificat putin reteta iar cacao,am inlocuit-o cu ness

 

INGREDIENTE

  • 6oua
  • 200g unt
  • 4linguri ness
  • 200g faina
  • 1cana zahar
  • 1praf de copt
  • 300ml lapte condensat
  • 100g nuca de cocos
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu ness si cocos:

Facem o crema fina din unt moale la temperatura camerei si zahar,adaugam pe rand ouale amestecand energic dupa fiecare apoi nessul si la urma faina amestecata cu praful de copt si cernuta.

Intr-un bol amestecam laptele condensat cu nuca de cocos.

Rasturnam aluatul in tava cu hartie de copt,deasupra din loc in loc punem cu lingura gramajoare de cocos apoi cu un bat de frigarui amestecam compozitia si lasam tava la cuptor 40-50min;dupa ce s-a racit o scoatem o pudram cu zahar si servim.

Laptele meu condensat a fost de fapt Dulce de leche de aceea crema de cocos nu e alba

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Negresa cu ness si cocos 270834
retete culinare - Negresa cu ness si cocos 270835
retete culinare - Negresa cu ness si cocos 270836
retete culinare - Negresa cu ness si cocos 270838
retete culinare - Negresa cu ness si cocos 270839
retete culinare - Negresa cu ness si cocos 270840
retete culinare - Negresa cu ness si cocos 270841
retete culinare - Negresa cu ness si cocos 270842
retete culinare - Negresa cu ness si cocos 270843
retete culinare - Negresa cu ness si cocos 270844
retete culinare - Negresa cu ness si cocos 270845
retete culinare - Negresa cu ness si cocos 270846

COMENTARII (11)

adry88 1

21.10.2013, 15:06

yammy!

Renataedina 1

21.10.2013, 15:43

dELICIOS

ianculubita 1

22.10.2013, 09:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55