Negresa de post

de nyana in Mancaruri de post, 20 Noi 2009 | 21240 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300ml apa minerala
  • 200g zahar
  • 250ml ulei
  • 50g cacao
  • 400g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 50g nuci
  • 100g gem de fructe
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Amestecam apa cu zaharul, uleiul si cacaua cernuta. Adaugam faina, praful de copt , nuca pisata si gemul. Omogenizam foarte bine aluatul si-l rasturnam intr-o tava unsa cu margarina.

Coacem la 180 grade timp de 30-40 minute.

Putem orna cu zahar pudra.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

putem folosi si dulceata de visine

RETETA IN IMAGINI

Negresa de post-0
Negresa de post-1

COMENTARII (16)

ionela2682

ionela2682 1

15.03.2010, 20:18

mmona

mmona 1

30.10.2010, 17:08

am facut si eu negresa aceasta azi si mi-a iesit fix ca a ta, adica ca in poza si cred ca la fel de buna pt ca este delicioasa...a crescut, mi-a iesit pufoasa, o minune, multumesc de reteta

Cris2711

Cris2711 1

04.11.2011, 23:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!