Negresa de post, cea mai spornica si ieftina reteta

de nyana in Prajituri, 20 Noi 2009 | 52165 vizualizari

 

 Astazi iti prezentam Negresa de post, cea mai spornica si ieftina reteta. Ingredientele pentru aceasta negresa de post sunt la indemana, ieftine: faina, apa minerala, zahar, ulei, cacao, nuci si gem de fructe.
Apa minerala ajuta aluatul sa iasa pufos, gemul de fructe ii da o textura umeda, iar nucile ii dau un gust tare bun.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Negresa de post, cea mai spornica si ieftina reteta
  • 300ml apa minerala
  • 200g zahar
  • 250ml ulei
  • 50g cacao
  • 400g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 50g nuci
  • 100g gem de fructe
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post, cea mai spornica si ieftina reteta:

Iata cum se prepara Negresa de post, cea mai spornica si ieftina reteta

Amestecam apa cu zaharul, uleiul si cacaua cernuta. Adaugam faina, praful de copt, nuca pisata si gemul. Omogenizam foarte bine aluatul si-l rasturnam intr-o tava unsa cu margarina.

Coacem la 180 grade timp de 30-40 minute.

Putem orna cu zahar pudra.

Daca negresa este printre prajiturile preferate, iti recomandam sa incerci si reteta de Negresa cu nuci si cirese, Negresa cu stafide si nuca sau Brownies cu unt de arahide.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

putem folosi si dulceata de visine

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post, cea mai spornica si ieftina reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

ionela2682 1

15.03.2010, 20:18

mmona 1

30.10.2010, 17:08

am facut si eu negresa aceasta azi si mi-a iesit fix ca a ta, adica ca in poza si cred ca la fel de buna pt ca este delicioasa...a crescut, mi-a iesit pufoasa, o minune, multumesc de reteta

Cris2711 1

04.11.2011, 23:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Negresa de post