Negresa de post

de LadyCrs in Prajituri, 26 Noi 2012 | 4994 vizualizari

 

Ceva mai simplu de atat nici ca exista! :)

 

INGREDIENTE

  • o cana zahar
  • o cana apa
  • 1/2 cana ulei
  • 4 linguri gem de prune
  • 3-4 linguri cacao
  • o lingurita praf de copt
  • 5 linguri nuca de cocos dupa gust
  • doua cani faina
  • un zahar vanilat
  • esenta dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Se amesteca toate ingredientele enumarate pana obtinem o compozitie ca o crema si se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se da la cuptor pentru 30-35 de minute. Dupa ce s-a racit complet o taiem si o asezam in platou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Rocsi 1

26.11.2012, 22:09

Tare imi place...Iau o bucatica chiar daca am facut si eu

Sim0na 1

27.11.2012, 19:49

simplu si delicios!!!

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 22:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Negresa de post