Negresa de post

de jolygina in Dulciuri, 3 Mar 2016 | 3488 vizualizari

 

Este reteta mea preferat de negresa de post ,se face repede si este foarte buna ,am modificat-o putin

 

INGREDIENTE

  • O cana de zahar
  • o cana de apa
  • jumatate cana de ulei
  • 2 cani de faina
  • un praf de copt
  • patru linguri dulceata sau gem (eu am pus dulceata de banane cu stafide)
  • 3 linguri cacao
  • 3 linguri nuca tocata la cutit
  • 2 linguri stafide sultan
  • 1 lingura nuca de cocos
  • o esenta de rom
  • jumatae borcan de dulceata (optional pentru umplut)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post :

In apa adaugam zaharul uleiul si amestecam pana se topeste ,adaugam esenta de rom,dulceata stafidele si apoi faina ,

Cand toate s-au amestecat adaugam treptat faina care a fost amestecata cu cacoa si praful de copt

La final adaugam nuca de cocos si nucile .

Punem compozitia intr-o forma rotunda si o introducem la cuptor timp de 40 de min ,verificam cu scobitoarea daca s-a copt ,

Optional se poate taia si unge cu dulceata .In cazul in care nu doriti sa in umple-ti cu dulceata poate fi servit cu o cupa de inghetata de vanilie sau lamaie ,este demential .

Deasupra am ornat cu zahar pudra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

03.03.2016, 20:36

Este foarte buna!

mirela0911 1

04.03.2016, 09:47

Frumoasă prăjitura!

elucubratiiculinare 1

06.03.2016, 08:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Kurtos