Negresa de post, cu ciocolata si fructe de padure la slow cooker Crock-Pot

de laura_n in Slow Cooker, 16 Mar 2016 | 8345 vizualizari

COMENTARII (47)

Tabita _ 1

16.03.2016, 17:23

daniastefania 1

16.03.2016, 17:39

Ce bunatate!

laura_n 1

16.03.2016, 17:54

multumesc frumos!

Bucataras Monica 1

16.03.2016, 18:34

Cat de bine arataaaa!

RuxyRux 1

16.03.2016, 21:54

Vaaaaaaaaaaaaaaaaai! Asta e nebunie totala....nu stiu de ce...dar sincera sa fiu chiar nu te pot refuza )) Oare de ce? )....Ai nota 1000000000 nu numai pentru prezentare !

laura_n 1

16.03.2016, 22:25

multu frumos!

laura_n 1

16.03.2016, 22:25

Ruxule, tu iti permiti, stiu eu ))

RuxyRux 1

16.03.2016, 22:42

Nu stiu cat imi permit Lauricule drag...dar stiu ca iubesc ciocolata de n-am...nu stiu ce n-am ))))))))))))) ))))))))

Rocsi 1

16.03.2016, 23:53

Arata demential

mirela0911 1

17.03.2016, 08:46

Arata minunat! Și cât e de buna!

anca_rm 1

17.03.2016, 08:47

ce idee faina ai avut cu siropul de trandafiri , foarte fain ti-a iesit negresa

Dorka 1

21.03.2016, 11:31

Ina 1

23.03.2016, 19:16

noroc cu concursurile, ca mai vad si eu retete noi... )))

Criss 1

31.03.2016, 07:39

Foarte bine arata. Eleganta, ca toate prajiturile tale.

ela 1

31.03.2016, 09:09

aveam dreptate,nu?)tare bine arata negresa ta

Zebra 1

31.03.2016, 09:38

Buna ziua! Am si eu o intrebare,e vorba despre zahar brut sau zahar brun si daca da,unde gasim zahar brut,in supermarket? Multumesc! Zebra.

laura_n 1

31.03.2016, 10:11

Zebra, in comert gasim si zahar brun si zahar brut. Cel brun este usor mai inchis (mie personal nu imi inspira incredere, insa este exclusiv parerea mea), iar cel brut este usor galbui. Eu folosesc de la Sano Vita, sunt multumita in sensul ca nu am gasit niciodata si altele prin el, si a indulcit ok. Este mai dulce decat zaharul alb, destul de tratat incat sa iasa alb, insa atunci cand aspectul o mai cere, mai folosesc si din cel ab.
In rest, m-am obisnuit sa folosesc zahar brut, il gasesti in marile si micile magazine.

dantes 1

31.03.2016, 11:33

Delicioasa!

Zebra 1

01.04.2016, 21:40

Multumesc pt.precizari! Zebra.

Rahela Velicu 1

31.08.2016, 12:52

kytz 1

27.01.2017, 18:24

Îmi plac prăjiturile cu blat umed Oare ar ieși la fel de perfectă și în cuptorul aragazului?

mihaelar63 1

17.04.2019, 23:14

Umede imi plac si mie !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovleac, mere, morcovi si migdale la slow cooker Crock-Pot 4,7 L