Negresa de post cu compot de ananas

de cristinutanicolita in Mancaruri de post, 21 Mar 2016 | 2473 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 compot de ananas
  • 1 cană de apă minerala
  • 2 căni zahar
  • 4 căni faina
  • 1 praf de copt
  • 2 lg cacao
  • 1/2 cana ulei
  • Zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post cu compot de ananas:

Dam drumul la cuptor. 

Intr-un vas de mixer, punem sucul de la compot  (1 cana), apa, uleiul, zaharul  și se mixează pana se topește zaharul. Adăugăm și restul ingredientelor și mixam bine. 

Tapetam o tava cu hârtie de copt, punem aluatul , iar deasupra punem ananasul. 

Coacem prajitura la foc mediu. 

Se pudrează cu zahar. 

Poftă buna! 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Negresa de post cu compot de ananas 434518
retete culinare - Negresa de post cu compot de ananas 434519
retete culinare - Negresa de post cu compot de ananas 434520
retete culinare - Negresa de post cu compot de ananas 434521
retete culinare - Negresa de post cu compot de ananas 434522
retete culinare - Negresa de post cu compot de ananas 434523
retete culinare - Negresa de post cu compot de ananas 434524
retete culinare - Negresa de post cu compot de ananas 434525
retete culinare - Negresa de post cu compot de ananas 434526
retete culinare - Negresa de post cu compot de ananas 434527

COMENTARII (14)

noiinbucatarie 1

22.03.2016, 12:53

Buna!

Panacris 1

22.03.2016, 19:04

Camelya 1

24.03.2016, 11:09

Delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D