Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata

de Pushaa in Prajituri, 27 Iul 2014 | 3542 vizualizari

 

Ador aceasta prajitura in orice combinatie!

 

INGREDIENTE

  • 3 cani de faina
  • 300 gr dulceata de caise
  • 2 linguri cacao
  • 100 gr fulgi de ciocolata
  • 1 cana apa minerala
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta de rom
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata:

Se amesteca faina cu praful de copt, sarea, zaharul, zahar vanilat, esenta de rom si cacao. Apoi adaugam dulceata uleiul si apa mineral. Amestecam bine. Daca mai e nevoie mai punem putina apa. La final adaugam ciocolata si turnam aluatul in tava in care am pus hartie de copt.

Dam la cuptor 30 minute.

Deasupra eu i-am pus un toping de dulceata de soc.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata 334467
retete culinare - Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata 334468
retete culinare - Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata 334469
retete culinare - Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata 334470
retete culinare - Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata 334471
retete culinare - Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata 334472
retete culinare - Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata 334473
retete culinare - Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata 334474
retete culinare - Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata 334475

COMENTARII (11)

Valclaudia 1

28.07.2014, 07:51

am sosit la cafea!

MotanLaOale 1

28.07.2014, 08:59

Pushaa 1

28.07.2014, 09:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: