Negresa marmorata cu crema de branza

de Angelina_Elena in Prajituri, 5 Mar 2013 | 5671 vizualizari

COMENTARII (23)

diaconta 1

05.03.2013, 16:37

fix ce-as manca acum fara remuscari

Angelina_Elena 1

05.03.2013, 16:39

mai am Dia, iti trimit la pachet?

Bunica 1

05.03.2013, 16:43

Daca ai de dat vreau si eu din bunatatea asta!

alba_zori 1

05.03.2013, 16:43

vai cu ce bunatate ai venit,m-i se face pofta

portiadelumina 1

05.03.2013, 16:45

Frumos prezentat şi cu bun gust. Bravo Elena

Angelina_Elena 1

05.03.2013, 16:49

Buni, cu mare drag!

Angelina_Elena 1

05.03.2013, 16:51

Alba, te servesc cu drag, dar din pacate numai virtual pot ...alor mei le place foarte mult, au spus ca e ce-a mai buna negresa pe care au mancat-o!

Angelina_Elena 1

05.03.2013, 16:58

multumesc frumos Parinte!

Lau 1

05.03.2013, 17:21

servesc si eu

gaby_gabytza 1

05.03.2013, 18:24

madi_marin 1

05.03.2013, 19:02

arata foarte bine!

Miha 1

05.03.2013, 19:34

Angelina_Elena 1

05.03.2013, 19:37

Lau

Angelina_Elena 1

05.03.2013, 19:37

Gabytza

Angelina_Elena 1

05.03.2013, 19:38

multumesc frumos Madi!

Angelina_Elena 1

05.03.2013, 19:38

Miha, iti multumesc frumos pentru reteta! E perfecta!

angyb 1

05.03.2013, 19:43

ce bine arata

Angelina_Elena 1

05.03.2013, 19:45

multumesc frumos Angy!

Rocsi 1

05.03.2013, 21:28

Delicioasa

Angelina_Elena 1

05.03.2013, 21:36

multumesc

JamilaCuisine 1

06.03.2013, 21:01

Superrrr... negresa e preferata mea!

nico_72 1

28.04.2013, 19:28

Astazi am facut aceasta reteta,este foarte buna ! Vreau sa fac o mica precizare,la crema de branza eu am adaugat 1 1/2 lingura faina deoarece crema nu mi-a iesit o crema pufoasa...(mai degraba apoasa)eu am folosit crema de branza de la Hochland cea clasica.Oricum cu mici emotii,dar a iesit la fel ca cea din poza postata de tine. Iti multumesc din suflet pentru reteta !

Ce fel de crema de branza ai folosit tu ?

Angelina_Elena 1

28.04.2013, 19:57

Nico, ma bucur mult ca ai incercat reteta si ca ti-a placut! Eu am folosit crema de branza Philadelphia

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu nuca si glazura de ciocolata