Negresa - Philips multicooker

de Dya Daniela Andrei in Prajituri, 11 Noi 2013 | 4922 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 30 g unt
  • o cana cu zahar
  • 50 g cacao
  • 200 ml lapte
  • 4 oua mari
  • o cana cu faina
  • 1 plic cu praf de copt
  • crema de ciocolata (glazura)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa - Philips multicooker:

Intr-o craticioara, la foc potrivit, punem untul impreuna cu zaharul, laptele si cacaoa. Omogenizam compozitia si amestecam ocazional pentru a nu se arde. O lasam sa dea in clocot de cateva ori, dupa care oprim focul si o lasam la racit. Adaugam apoi galbenusurile, faina si praful de copt. Amestecam usor si incoporam albusurile batute spuma. Compozitia omogenizata o turnam in vasul uns cu ulei si setam din MENU functia BAKE, la o temperatura de 150 de grade, pentru 45-50 de minute. Dupa coacere, lasam prajitura sa se raceasca treptat, adaugam glazura de ciocolata si o servim cu pofta!

 

RETETA IN IMAGINI

Negresa - Philips multicooker-0
Negresa - Philips multicooker-1
Negresa - Philips multicooker-2
Negresa - Philips multicooker-3
Negresa - Philips multicooker-4
Negresa - Philips multicooker-5
Negresa - Philips multicooker-6
Negresa - Philips multicooker-7
Negresa - Philips multicooker-8
Negresa - Philips multicooker-9
Negresa - Philips multicooker-10

COMENTARII (25)

Lau 1

12.11.2013, 09:16

Rocsi 1

12.11.2013, 11:30

Buna!

Dya Daniela Andrei 1

12.11.2013, 19:54

Va multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41