O suuuuper pufosenie de negresa. Nu e de trecut cu vederea, neaparat sa o incercati si voi.
Eu am ramas fidela acestei retete pentru ca mi se pare o consistenta deosebita. Nu e nici prea uscata, cum s-a intamplat sa fie la unele retete, dar nici prea umeda. E perfecta!
Amestecam intr-un bol zaharul, apa, uleiul si esenta de rom.
In alt bol amestecam faina, praful de copt si cacaua.
Turnam treptat amestecul de faina peste compozitia lichida si mixam usor pana la incorporare.
Tapetam tava cu hartie de copt si turnam compozitia.
Dam tava la cuptorul preincalzit pentru aprox. 40-45 de minute, la foc potrivit. Verificam cu o scobitoare daca este gata, apoi scoatem tava din cuptor si lasam negresa la racit.
Dupa ce s-a racit complet o portionam si o servim.
Se mai poate servi si cu gem/dulceata. E foarte buna si simpla si cu gem.
Va doresc Pofta Buna!