Negresa pufoasa de post

de deyutzky in Dulciuri, 2 Apr 2016 | 34072 vizualizari

 

O suuuuper pufosenie de negresa. Nu e de trecut cu vederea, neaparat sa o incercati si voi. 
Eu am ramas fidela acestei retete pentru ca mi se pare o consistenta deosebita. Nu e nici prea uscata, cum s-a intamplat sa fie la unele retete, dar nici prea umeda. E perfecta! 

 

INGREDIENTE

  • Pentru o tava de 23x23cm:
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de apa
  • 1/2 cana de ulei
  • 2 cani de faina
  • 2 linguri cu varf de cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 fiola esenta de rom
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa pufoasa de post:

Amestecam intr-un bol zaharul, apa, uleiul si esenta de rom.

In alt bol amestecam faina, praful de copt si cacaua.

Turnam treptat amestecul de faina peste compozitia lichida si mixam usor pana la incorporare.

Tapetam tava cu hartie de copt si turnam compozitia.

Dam tava la cuptorul preincalzit pentru aprox. 40-45 de minute, la foc potrivit. Verificam cu o scobitoare daca este gata, apoi scoatem tava din cuptor si lasam negresa la racit. 

Dupa ce s-a racit complet o portionam si o servim. 

Se mai poate servi si cu gem/dulceata. E foarte buna si simpla si cu gem.

Va doresc Pofta Buna! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa pufoasa de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

-Marius- 1

04.04.2016, 08:20

Rahela Velicu 1

04.04.2016, 12:31

CameliaR 1

04.04.2016, 15:10

Ce pufosenie frumoasa si foarte gustoasa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta tort Maria