Negresa raw cu fistic, goji si crema de ciocolata

de AdrianaIordan in Vegan / Raw vegan, 22 Feb 2019 | 4975 vizualizari

 


De ce ai nevoie pentru a face o prajitura delicioasa, raw-vegana si rapida ?
Raspunsul este clar : ingrediente de buna calitate  si multa creativitate 
in reteta de mai jos mi-au iesit 10 bucati satioase de prajitura, insa le puteti decupa cum doriti si sub orice forma.

 

INGREDIENTE

  • 150 g curmale ( de preferat sa le hidratati cateva ore inainte) 
  • 70 g nuci romanesti 
  • 70 g nuci braziliene ( optional) 
  • 40 g fistic decojit 
  • 100 g faina de cocos 
  • 1 lg seminte de chia 
  • 3 lg de cacao raw 
  • 1 lg ulei de cocos topit 
  • 1 lgt extract de vanilie 
  • 40 g goji 
  • 2,3 lg de apa filtrata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa raw cu fistic, goji si crema de ciocolata:

Incepeti prin a procesa la un robot de bucatarie nucile. Eu am preferat sa pastrez putina textura si neaparat pastrati putin fistic si goji pentru decor 
Dupa ce ati procesat bine nucile, adaugati uleiul de cocos topit, faina de cocos, extractul de vanilie, semintele de chia si apa daca este nevoie.
Intr-o tava de dimensiuni mai mici, tapetati cu putina hartie de copt si turnati compozitia si presati-o foarte bine!
Tineti la congelator pana ce se intareste destul de bine, eu am tinut-o 30 de minute, dupa care am putut sa o tai destul de usor.

TIPS-URI

1

Pentru crema de ciocolata, puteti topi o ciocolata neagra sau puteti face voi in casa dupa reteta urmatoare: -unt de cacao, cacao liquor raw, indulcitor natural ( agave, orez brun, artar etc.), cacao pudra raw.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa raw cu fistic, goji si crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

AdrianaIordan 1

18.03.2019, 21:21

wow multumesc fetelor ! Imi fac mai mult timp pentru asta neaparat <3

mihaelar63 1

18.03.2019, 21:37

Bine ai venit !!! Ai adus o negresa delicioasa si o prezentare deosebita

Anett 1

27.11.2021, 00:53

Foarte delicioasa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata cu dovlecei