Negrese americane

de Rux in Prajituri, 16 Feb 2011 | 2526 vizualizari

 

By Miti...

Miti...sunt minunate....sunt briosele mele preferate mai ales pentru ca nu au praf de copt...sunt excelente si le recomand tuturor! Multumesc scumpa Miti! Esti o bombonica delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana unt
  • 1/2 cana faina
  • 1/2 cana cacao( eu am pus jumate jumate cu nesquick)
  • 1 cana zahar( eu am pus pudra)
  • 2 oua
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf mic sare
  • optional nuci, fulgi de ciocolata etc  
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negrese americane:

Am topit untul si apoi am adaugat cacaoa amestecand bine. Am adaugat apoi zaharul si a iesit o crema foarte ciocolatoasa. Am adaugat vanilia, faina si la urma praful de sare.  Nu am avut nevoie de mixer totul s-a desfasurat in ibricul in care am topit untul( deci incredibil de usor). Am pus compozitia in forma de briose. Am dat la cuptor pentru 25 de minute. Yamyyyyyy!

 

COMENTARII (42)

mirela0911 1

17.02.2011, 22:18

am trecut-o si eu la favo

Rux 1

19.02.2011, 10:19

E grozava Mirela...acum o fac din nou

adry88 1

11.05.2011, 15:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04