Negrese cu arahide si caramel

de adellyna in Prajituri, 13 Dec 2014 | 1219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g ciocolata
  • 60 g arahide
  • 110 g unt
  • 110 g zahar
  • 2 oua
  • 90 g faina
  • 75 g caramele
  • 100 ml frisca lichida
  • vanilie
  • o lingurita praf de copt
  • un praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negrese cu arahide si caramel:

Topim ciocolata impreuna cu untul

Batem ouale cu zaharul, adaugam ciocolata topita, vanilia si faina in care am pus praful de copt si sarea

Tapetam cu hartie o tava de 25 cm si turnam compozitia

Lasam in cuptor 30 de minute la 180 de grade

Intr-un ibric turnam frisca, adaugam carameleme si amestecam la foc mic pana se topesc caramelele. La sfarsit adaugam arahidele

Scoatem tava din cuptor si adaugam compozitia cu arahide

Lasam sa se raceasca cel putin o ora

 

RETETA IN IMAGINI

Negrese cu arahide si caramel-0
Negrese cu arahide si caramel-1
Negrese cu arahide si caramel-2
Negrese cu arahide si caramel-3

COMENTARII (7)

babi5 1

13.12.2014, 23:02

Bya Ralu 1

14.12.2014, 00:34

Bune

Rocsi 1

15.12.2014, 22:01

Yamiii!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04