Negrese indragostite

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 6 Feb 2011 | 1421 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 125 g faina
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 115 g unt
  • 60 g ciocolata
  • 10 g praf de copt
  •  
  •  

Crema

  • 250 g crema de branza
  • 1 ou
  • 75 g zahar
  • Vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negrese indragostite:

Ciocolata se topeste impreuna cu untul si se omogenizeaza;se lasa la racit.Cand amestecul de unt si ciocolat este rece se adauga cele doua oua pe rand,mixand bine dupa fiecare.La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt.Compozitia se toarna intr-o tava(28x18),tapetata cu hartie de copt.

 Crema:

Branza se mixeaza cu zaharul pana se topeste,apoi se incorporeaza oul si vanilia;se omogenizeaza.

 Peste blatul de negresa se intinde crema de branza.Cu ajutorul unei furculite se marmoreaza putin cele 2 compoziti.Tava se introduce in cuptorul preincalzit aprox 35 minute,se face testul scobitorii.Se lasa la racit,apoi se proportioneaza.

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Negrese indragostite-0
Negrese indragostite-1
Negrese indragostite-2
Negrese indragostite-3
Negrese indragostite-4
Negrese indragostite-5
Negrese indragostite-6
Negrese indragostite-7
Negrese indragostite-8

COMENTARII (12)

mirela0911

mirela0911 1

06.02.2011, 18:53

Ce dragute sunt

mena29

mena29 1

07.02.2011, 11:19

vanilla

vanilla 1

07.02.2011, 14:30

foarte frumos!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!