Nigerian chicken stew (stew nigerian de pui)

de Roxana in Pui, 26 Apr 2010 | 3667 vizualizari

 

Aceasta mancare se face la noi in casa saptamanal. Sotul meu face de obiceim :P si mama hotarat sa va dau si voua reteta. Poate va place:)

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui si 6 copanele
  • 2 cutii de rosii decojite
  • un ardei rosu mare
  • 2 cepe mici
  • chilli cat de iute doriti
  • sare, piper, cimbru,
  • 2 cubulete maggi pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nigerian chicken stew (stew nigerian de pui):

Se fierbe puiul ca pentru supa, cu vegeta si cimbru. De obicei il gatesc cu o seara inainte. NU se fierbe prea mult, riscati sa se imprastie in sos. Supa de pe pui se va folosi la sfarsitul sosului de rosii.

Intr-un blender se pun cutiile de rosii, ardeiul rosu, chilli si cepele. Se blendeaza ff bine. INtr-o oala adanca se pune ulei la incins cat sa acopere fundul oalei. Cand e foarte fierbinte uleiul se pune sosul de rosii cu mare atentie ca sare peste tot!!!

Se fierbe pana scade bine invartind din cand in cand. Cand a scazut se pune puiul si jumatate din supa de pui. Se serveste cu orez

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Nigerian chicken stew (stew nigerian de pui) 28774
retete culinare - Nigerian chicken stew (stew nigerian de pui) 28775
retete culinare - Nigerian chicken stew (stew nigerian de pui) 28777
retete culinare - Nigerian chicken stew (stew nigerian de pui) 28778
retete culinare - Nigerian chicken stew (stew nigerian de pui) 28779
retete culinare - Nigerian chicken stew (stew nigerian de pui) 28823

COMENTARII (14)

rivka 1

27.04.2010, 09:08

foarte gustos!
si noi mancam des asa ceva asemanator

Sylvia 1

27.04.2010, 11:11

Super arata !

elena1988 1

13.03.2011, 18:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D