Șnițele din piept de pui

de iri_iri in Pui, 13 Mai 2015 | 691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg de piept de pui (partea cea mai fragedă ),
  • 3 ouă,
  • sare
  • făină.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Șnițele din piept de pui:

Se bat ușor fâșiile din piept de pui.

Intr-un castron se bat cu telul ouăle împreună cu un praf de sare (după gust).

Fiecare fâșie din piept de pui se trece prin făină,  apoi prin oul bătut,  după care se prăjesc in ulei pe ambele părți. 

Se scot pe un prosop de hârtie pentru a se absoarbe uleiul. 

Pentru copii se sevesc foarte bine cu branzica calcica si ridichi.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Șnițele din piept de pui 380421
retete culinare - Șnițele din piept de pui 380422
retete culinare - Șnițele din piept de pui 380423
retete culinare - Șnițele din piept de pui 380424
retete culinare - Șnițele din piept de pui 380425

COMENTARII (12)

Panacris 1

13.05.2015, 21:28

dantes 1

14.05.2015, 10:28

Bune!

Gicuta69 1

15.05.2015, 08:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S