Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Taiteii de orez, un inlocuitor perfect pentru paste
Calim in putin ulei ciupercile si le scoatem intr-un castron cand sunt gata. Calim apoi puiul care a stat un timp la marinat cu: 1 lingura sos soia, ulei de masline, boia, sare si piper. Adaugam apoi ciupercile si legumele taiate fasii subtiri impreuna cu 2 linguri de sos de soia, boia dulce, boia iute, sare si piper. Le tinem pe foc 3-4 minute, legumele sa ramana crocante. La final adaugam taiteii, care au fost tinuti la inmuiat in apa calda timp de 3 minute, si amestecam bine.
Rezultatul este o mancare usoara, chiar si pentru cina, si foarte aromata. Pofta buna
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult