Nuci umplute

de Lau in Dulciuri, 17 Oct 2013 | 14282 vizualizari

 

M-am inspirat de la Ionela

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 ceasca de ulei
  • 1 ceasca zahar
  • 1 plic praf de copt
  • coaja de la 1/2 lamaie
  • zahar vanilat
  • faina
Portii: 40
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nuci umplute:

Intr-un bol adaugam zaharul,zaharul vanilat,praful de copt,coaja de lamaie data prin razataorea mica,amestecam dupa care adaugam uleiul si amestecam pana se topeste zaharul.

Adaugam faina cernuta treptat pana obtinem un aluat omogen.

Facem bilute micute si le punem in forma de nuci pe care o presam bine si o punem pe aragaz si le coacem pana se rumensc.

Cand sunt gata nucile, cu ajutorul unui cutit indepartam surplusul de aluat  pe care il vom trece prin masina de tocat carne sau robot si -l adaugam in crema

Eu le-am umplut cu crema de ciocolata si de vanilie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nuci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri "Nuci umplute"