Nuci umplute

de adry88 in Dulciuri, 14 Noi 2013 | 2275 vizualizari

 

Mi-au facut fetele pofta cu nuci si am scos si eu forma e la naftalina:) si am pus-o la treaba

 

INGREDIENTE

  • Nuci
  • 100 g ulei
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • esenta de rom
  • 3 linguri cacao
  • faina(cca 400 g)
  • Crema
  • 1 pachet de unt
  • 200 g zahar pudra
  • resturile de la nuci
  • 3 linguri cacao
  • esenta de rom
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nuci umplute:

Cojile de nuci-Mixam ouale cu zaharul,adaugam treptat uleiul,mixand in continuare,adaugam cacao si faina treptat pana rezulta un aluat care nu se lipeste de maini,

Invelim in folie alimetara si dam la rece 30 min,

Cu mainele unse de ulei formam bilute(eu le-am facut pe toate dupa care le-am fript)

Ungem forma cu ulei si o punem pe aragaz ca sa se incalzeasca,

Adaugam bilutele in forme si le frigem cca 2-3 min,

Repetam pana terminam,

Le scobim daca este nevoie si indepartam marginile,

Resturile de nuci le trecem prin masina de tocat sau le maruntim cu robotul,

Crema-mixam untul moale cu zaharul pana devine o crema pufoasa,adaugam cacao,resturile de nuci si esenta de rom,amestecam si dam la frigider pana cand umplem nucile

Umplem cojile de nuci cu crema, le lipim cate 2 si le trecem prin zahar pudra sau cacao.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Nuci umplute 278153
retete culinare - Nuci umplute 278154
retete culinare - Nuci umplute 278155
retete culinare - Nuci umplute 278156
retete culinare - Nuci umplute 278157

COMENTARII (20)

Rocsi 1

14.11.2013, 21:35

As manca zilnic

adry88 1

15.11.2013, 09:48

gaby_gabytza 1

15.11.2013, 18:45

fain arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: